söndag 14 december 2008

Snöfall, bakning och en pizza

Detta har varit en minst sagt innehållsrik helg. I fredags var vi först på stan och åt lunch med Pappa, Marie och lillen. Sen avslutades kvällen med lite skönsång till Idol och singstar hos Anna och Christian.
Lördagen spenderades i Hille med Pappa och Marie igen. Supermysigt var det! Någon TP blev det tyvärr inte, men vi bokade in det till de veckor vi ska bo där innan vi åker till Asien i stället! Tycker att det ska bli riktigt mysigt att bo där ett tag. Umgås med familjen, för sen ska vi ju vara borta ett halvår! Aaaaa...!!!!
Idag har vi varit hos mamma och bakat julgodis. Mycket smaskigt blev det; Rocky roads, knäck, chokladkola och lakritstryffel. Mina favoriter är absolut Rocky roads. Recept på dessa finns på recept.nu och kocken är Laila Lindholm (min favoritkock). Ebba hjälpte också till att baka, eller var i alla fall väldigt sugen på det..
Kvällen avslutades med en väldigt god pizza! Nu väntar vi bara på att styrelsen i bostadsföreningen ska ringa och ge oss ett OK för att hyra ut lägenheten..

Helgen här i Gävle har varit väldigt vit och fin, som ni kan se här;

Inga kommentarer: