lördag 20 december 2008

Barnvakt och billig fredagsmiddag!

I torsdags var jag och Mange barnvakt åt Jack ett par timmar så Marie fick chans att hinna klart med lite julklappsinköp. Det var så mysigt. Vi lekte lite, åt lite banan och sov middag :) Lilla gubben somnade i mitt knä lutande mot en gammal gosekanin som jag hade när jag var liten och som han tyckte var mjuk och skön. Hur gosigt som helst. Tilläggas kan att det var relativt städat innan han kom, det var det inte när han åkte :) Hehe.
Igår följde vi med några kompisar till Blue Moon Bar på lite after work. Köp en öl för 40:- så tillkommer gratis buffé. En av våra vänner som inte ville ha öl köpte en cola för 20:- och fick ändå gratis mat. Snacka om klipp :) Billigare än att laga mat hemma! Var trevligt, lite livemusik och plockmat i form av tacos, lax mm mm. Där kommer fler fredagar att spenderas i framtiden.
I övrigt tillbringar vi den största delen av vår tid till att plugga uppsats och packa ihop lägenheten. Pust. ska bli skönt med några dagar ledighet under jul, även om de blir få..!

Inga kommentarer: